Carregant Concerts
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

“French Touch”

El 12 de gener de 2018, l’artista presentarà ‘French Touch’ el seu nou treball discogràfic on versiona fins a onze temes d’artistes com The Rolling Stones, DepecheMode, AC/DC, Lou Reed o ABBA entre d’altres.

Produït pel llegendari músic, productor i compositor David Foster, arriba French Touch, que reuneix grans cançons del pop sentimental; totes apareixen en l’íntim i commovedor estil acústic de Carla i han estat triades pel seu significat personal – en les seves paraules, cançons que inspiren el concepte francès d’amor a primera vista – “a coup de foudre”. Coup de foudre descriu a més el que va passar quan Bruni va conèixer al productor, compositor i músic guanyador d’un Grammy David Foster després d’un concert a Los Angeles en 2014. Foster es va oferir a produir el proper disc de Carla i els dos van començar a compartir música que més tard agafaria forma durant unes sessions d’enregistrament a París i L.A.

French Touch és càlid i familiar, i mostra una inimitable Carla. És un àlbum ric en melodies, càlid però minimalista i sovint disimuladamente lúdic – tots els arranjaments d’aquesta col·lecció s’han fet amb aquest French Touch, i mantenen aquesta atracció universal com les versions originals, però cada cançó compta amb un toc únic.