Carregant Concerts
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

“50 Palos”

NOU CONCERT!

JARABE DE PALO “20 años” – 8 Juliol 2017 – 22h – Festival Jardins Pedralbes Comprar Entrades

 

Feliç aniversari

Pau Donés torna disposat a reverdir els bons temps del seu grup Jarabe de Palo. Per això ha preparat amb detall l’espectacle “50 Palos”, que presentarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. En ell repassarà el repertori més conegut, que no és poc, dels seus 20 anys de carrera, però aquesta vegada no en clau de rock sinó interpretat a piano i veu.

El doble sentit del títol fa referència a l’edat que ha complert Pau Donés, nascut l’11 d’octubre de 1966 a Montanui, un municipi muntanyenc de la comarca d’Osca de la Ribagorça. Barceloní d’adopció, després de passar per diversos grups i dedicar-se a la publicitat, un viatge a Cuba va ser providencial per trobar la inspiració que donaria lloc a  “La flaca”, la cançó que va titular el seu primer àlbum el 1996 i que es convertiria en gran èxit, després d’incloure’l a un anunci publicitari.

Va ser per aquest dotat cantautor arribar i moldre! I també posar-se una enorme pressió a sobre que va superar amb els següents discos , “Depende” i “De vuelta y vuelta”, que el van confirmar com un súper vendes al mercat llatí. El nou mil·lenni va ser igual d’enfeinat, amb més discos, gires i duets amb Chrissie Hynde de The Pretenders, Jorge Drexler, Lamari de Chambao o Carlos Tarque de M-Clan, fins a arribar a “Somos” (2014) i a la dràstica aturada.

www.jarabedepalo.com