«El Messies» de Händel

Concierto de Navidad

23/12/2021

21:00 hs.

Plaza de Santa María, 1
Barcelona

“EL MESSIES”

GEORG FRIEDRICH HÄNDEL

ORQUESTRA JOVE FILHARMÒNICA CATALANA

POLIFÒNICA DE PUIG-REIG

Melani Mestre · director

Natasha Tupin · Soprano

Maria Melnychyn · Mezzo

Patrik Tapiol · Tenor

Fernando Álvarez · Baix

El Messies, és un oratori en anglès compost per Georg Friedrich Händel el 1741, amb un text bíblic recopilat per Charles Jennens de la Bíblia del rei Jacobo i de la Bíblia Coverdale, la versió dels Salms inclosa al Llibre d’Oració Comuna. La seva estrena va ser a Dublín el 13 d’abril de 1742 i es va representar gairebé un any després a Londres. Després d’una acollida de públic inicial modesta, l’oratori va guanyar popularitat i finalment es va convertir en una de les obres corals més conegudes i interpretades amb més freqüència a la música occidental.

La JOFICAT neix de la mà del director d’orquestra barceloní Melani Mestre, fruit de la vocació de crear una acadèmia d’orquestra permanent al nostre país que no tan sols consolidi la formació i el coneixement del repertori orquestral entre els joves sinó que fomenti l’excel·lència individual i col·lectiva de tots els seus membres de forma professional.

IMPORTANTE

  • No se admitirán devoluciones o cambios de entradas. No se devolverá el importe de la entrada en ningún caso, excepto de anulación de un espectáculo.
  • Los menores de 16 años tienen que ir acompañados de un progenitor o tutor legal y llevar la autorización rellenada correctamente (puedes descargarla AQUÍ)

Patrocinador Principal

Hotel Oficial

Medio Oficial

Transporte oficial

Colabora

Con el apoyo de:

Dirigido, organizado y producido por: