Gossos

15/11/2016

21:00 hs.

Històrics del pop català

El grup manresà Gossos són una autèntica institució del pop i el rock català, amb una llarga trajectòria que supera els vint anys. El primer disc, de títol homònim, el van publicar en 1994 i en la seva etapa inicial van fer gala d’un estil en què dominaven les guitarres acústiques i les harmonies vocals. Després de vendre més de 30.000 còpies del tercer àlbum “Metamorfosi” (1997) es consagren amb “Directament” (1998), gravat junt a amics como Gerard Quintana, Cris Juanico o Pemi Fortuny.

Després van buscar públics nous amb el disc en castellà  “De viaje” (2000), per a tornar a la seva llengua materna amb “Cares” (2001) i evolucionar fins un so més elèctric i contundent amb “El jardí del temps” (2003). Amb “Oxigen” (2007) aconsegueixen un gran èxit gràcies al reggae-pop de “Corren” amb Macaco.  La seva obertura de mires també es pot comprovar a “Batecs” (2013) –a la cançó del qual “En pau” col·labora Santi Balmes de Love of Lesbian-  i que van presentar al Festival Mil·lenni.

Ara tornen per estrenar el flamant  “Zenit”, el tretzè àlbum ja de la seva exitosa trajectòria, un treball que, segons afirmen, simbolitza la culminació de la seva carrera amb una combinació perfecta de totes les etapes en un sol disc. Catorze lluminoses cançons que pretenen explicar què és el zenit, el punt més alt de les seves vides com artistes. Al disc hi col·laboren Alguer Miquel de Txarango, Judith Neddermann i la secció de metalls Gots de Tuba, ajudant-los a arrodonir un so que equilibra l’acústic i l’elèctric en cançons que mesclen folk, pop, rock, reggae i inclús algun arranjament electrònic.

www.gossos.cat

Patrocinador Principal

Hotel Oficial

Medio Oficial

Transporte oficial

Colabora

Con el apoyo de:

Dirigido, organizado y producido por: